Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Main color
Secondary color
Tertiary color
Оферта

Плитвичките езера- Дубровник

Дубровник– магията на Адриатика

София – Котор – Дубровник –Будва- София

1 ДЕН
Отпътуване в 5.45 ч. от автогара Перник и 06.30 ч. от площад “Руски Паметник”, (Тръгване от Централна Гара/автогара в 6:45ч. – по предварителна заявка от клиента) по маршрут София -Белград – Загреб. Пристигане вечерта. Настаняване в хотела. Кратка туристическа програма. Нощувка.

2 ДЕН
Закуска. Отпътуване за Плитвице рано сутринта. Този ден имате възможността да се насладите на красотите на 
Националния парк “Плитвице”, който е под егидата на ЮНЕСКО и е известен с 16-те си езера, всяко на различно ниво, съединени чрез серия от каскадни водопади, най-високият от които е 76 метра. Заобиколен от гъсти гори, Националният парк на Плитвице е природен феномен. Отпътуване за Неум. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка в хотел Неум 3*.

 

 

3 ДЕН

Закуска. Панорамна обиколка на Дубровник с автобус и пешоходна обиколка на старата част на на града с местен екскурзовод на български език: централната улица Страдун, крепостните стени, Княжевския дворец, Францискански и Доминикански манастири и др. След обяд – разходка с корабче и посещение на най-близкия остров до града – Локрум, обявен за национален парк, известен с великолепната си ботаническа градина, двореца на Максимилиан и крепостта Роял. Свободно време. Връщане в Неум. Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН

По желание панорамна обиколка на Дубровнишката ривиера с посещение на Цафтат. – рибарско селище, известно от дълбока древност, запазило и до днес духа и атмосферата на отминалите времена. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

5 ДЕН
7.30-8.30ч. Закуска. 09.00ч. Отпътуване за Котор. Разглеждане на старинната част на града – крепост Котор: крепостните стени, църкви и катедрали, старинни родови къщи. Свободно време. Пристигане в Будва. Панорамна обиколка на новата част и разходка в старата част на града: крепостните стени, живописните и запазени средновековни улици и площади, цитаделата, епископския дворец, католически и православни църкви. Свободно време. Отпътуване за България преминаване през Сърбия.

6 ДЕН

Пристигане в България рано сутринта.

 

 

Датa

Цена

24.05- 29.05.2018 г.

395 лв.

 

В цената е включено: една нощувка със закуска в Загреб и три нощувки със закуски и вечери в хотел Стела*** в Неум, транспорт, медицинска застраховка, панорамна обиколка на Дубровник

Цените не включват:

Входни такси: Остров Локрум (корабче + входна такса) – 15 евро, Дуровнишката ривиера с посещение на Цафтат- 10 евро, Стените на Дубровник – 10 евро, Францисканският Манастир – 4 евро, Съкровщинцита – 2 евро, Княжев Двор – 4 евро, Стария Град на Котор – 1 евро.

УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ№5558 З.П.№10472133240001129

ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА ПРИ 40 ПЛАЩАЩИ ТУРИСТИ

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

Плащането се извършва в лева в брой или по банков път на сметката на Туроператора.

Условия за резервации и анулации :

  • І – ва вноска от резервацията -в размер на 30 % от сумата.

  • Окончателно разплащане – до 20 дни преди датата на патуване.

  • Съгласно Договор , Раздел ІV, т.14 : При отказ на туриста от ТП по причини , които не са свързани с неизпълнение от Туроператора на неговите задължения , то внесената сума се възстановява изцяло , в срок от три работни дни , като от нея се удържат следните неустойки , в процент от стойността на ТП – до 1 месец – внесеното капаро ; от 29 до 16 дни – 50% ; от 15 до 8 дни – 70%; по – малко от 7 дни до началото на ТП –100 % от пълната стойност на ТП.

от 395 лв. 5 days