Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Main color
Secondary color
Tertiary color
Оферта

КАРНАВАЛ ВЪВ ВЕНЕЦИЯ 2018

Дати: 0204 февруари 2018г.

Резултат с изображение за италия венеция снимки

Карнавал във Венеция 2018г.

А за Венеция не може само да се разказва! Тя трябва да се види, да се изживее, да се почувства. Нищо не може да се сравни с възторга на всички човешки сетива при допира с този град – “Градът на водата”, “Градът на Сан Марко”, “Градът на любовта”, “Градът на гондолите”, “Градът на Дожите”. Спомените от вкуса на италианското капучино, чашата кианти, ароматния сладолед и топла, току–що излязла от пещта пица, са вечни и неповторими. А очите Ви никога няма да се уморят да съзерцават синята вода, внушителните сгради и дворци и ослепителния блясък на муранското стъкло, които Ви заливат от всякъде и неописуемите и прекрасни маски и карнавални костюми.

5 дни / 3 нощувки

Цена: 385 лв.

ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН – 07.00 ч. – отпътуване от София – от Централна автогара София – сектор „Паркинг”. Отпътуване по маршрут София – Белград – Загреб. Вечерта – пристигане в хотела в Загреб. Настаняване. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН– Сутринта – отпътуване за Верона. Разглеждане на Верона – Арена ди Верона, къщата на Жулиета, пл. „Бра”, пл. д’Ербе, пл. “Синьория”. Продължаване към Лидо ди Йезоло или района на Тревизо. Пристигане. Настаняване в хотел. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Разглеждане забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до „Сан Марко” (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), посещение на историческия център на Венеция: площад “Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън). Разходка до моста “Риалто”. Можете в 12.00 ч. да се полюбувате от площад „Сан Марко” на най-популярното събитие на Карнавала – “Полетът на Ангела”. Вечерта – завръщане в хотела в Лидо ди Йезоло или района на Тревизо. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден за разходки из карнавална Венеция. Възможност за разглеждане галерията на Академията, Ка д’Оро или на островите Мурано и Бурано с техните фабрики за стъкло и дантели. Пътуващите на екскурзията с дата на отпътуване 10.02.2018 ще могат да присъстват на последните дни на Карнавала, когато градът буквално гъмжи от дегизирани хора, които се тълпят по уличките и площадчетата, за да се забавляват, но и за да бъдат забелязани и да създават празнично настроение на околните. Вечерта – отпътуване по маршрут Венеция – Любляна – Загреб – Белград – София. Нощен преход.

5 ДЕН /20.02.17г./ Пристигане в София около обяд.

Цената включва:

 • Транспорт с луксозен автобус;

 • 1 нощувка със закуска в Загреб

 • 2 нощувки със закуски в района на Лидо ди Йезоло;

 • Водач от туристическата агенция;

 • Екскурзоводско обслужване.

Цената не включва:

 • Двупосочен билет за корабче до Венеция- 20 евро.

 • Входни такси за Арена ди Верона (7,50 EUR) и къщата на Жулиета (6 EUR) във Верона

 • Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание

 • Такса престой в Италия, която се заплаща на рецепцията на всеки хотел – 2-3 EUR на турист на ден (в хотел 2* и 3 *) и 3-4 EUR на турист на ден (в хотел 4*)

 • Посещение на “Двореца на Дожите” във Венеция- 12 EUR

 • Разходи от личен характер

Цените на музеите са ориентировъчни и агенцията не се ангажира с тяхната абсолютна точност.

385 лв. 5 days