Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Main color
Secondary color
Tertiary color
Оферта

Истанбул

09.08-12.08.2018 г. ;06.09-09.09.2018 г. ;21.09-24.09.2018 г. ; 11.10-14.10.2018 г.

ВСЯКА СЕДМИЦА ГАРАНТИРАНО ПЪТУВАНЕ!!!

1 ДЕН 21.00 ч. -Тръгване от София „Руски паметник” . Преминаване на ГКПП “ Кап . Андреево “.

2 ДЕН 08.00 ч. – Пристигане в Истанбул. Панорамна обиколка на града, с професионален екскурзовод и лицензиран туристически автобус ще Ви накара завинаги да се влюбите в единствения град на света , построен на два континента: Синята джамия с посещение, Топкапъ сарай – величествен дворец от времето на османската империя . В него можете да разгледате уникална колекция от кристал ,сребро , китайски порцелан , дрехи носени от султаните и техните семейства ,прочутите накити от ськровищницата , миниатюри, Свещената мантия и реликви от пророка Мохамед.Синята джамия ( с посещение ) , църквата Св. София – построена от Константин Велики през ІV- ти век и реконструирана от Юстиниян през VІ – ти век Църквата се смята за едно от чудесата на света .Хиподрума , Долмабахче сарай , Египетския обелиск , Змийската колона , Зидания обелиск , Цистерните – водохранилището на древния Константинопол . Преминаване в Азиатската част по Въжения мост над Босфора . Там туристите имат на разположение 30 мин , могат да пият кафе , да опитат традиционните турски палачинки гьозлеме , да направят снимки за спомен на прекрасната гледка , която се разкрива от мястото след престоя на Чамлъджа отново по Въжения мост туристите се връщат в Европейската част на Истанбул, минавайки покрай Златният рог. Настаняване в хотел***. Свободно време. Посещение на Капалъ чаршия. По желание вечерна панорамна обиколка на Истанбул с посещение на кафето на Пиер Люти. Нощувка.

3 ДЕН Закуска. Обиколка на Босфора с корабче. Предлагаме Ви незабравимото усещане при преминаването от един континент в друг, както и посещение на двореца Долмабахче сарай. Ще разгледате последния султански дворец , запазил своето великолепие и съкровища до днес. По бреговете на Босфора могат да се видят антични дьрвени вили , дворци от мрамор , крепости и малки рибарски селца. Ще преминем през един от най – богатите квартали по Босфора , за да стигнем до най – тясното му място , където се намира крепостта Румели Хисар. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

4 ДЕН Закуска. Отпътуване за Одрин. Посещение на българската черква „Св.Св. Константин и Елена”, посещение на търговия на едро за перилни препарати, централния площад и посещение на най-голямата джамия в Турция „Сулимие джами”. Свободно време. Отпътуваане за България. Пристигане в България около 22.00ч.

ЦЕНА :ХОТЕЛ ***- 135  лв.

В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ :2 нощувки в хотел***/**** със закуски ; транспорт с луксозен автобус*** ; екскурзоводско обслужване ; туристическа програма.

В ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛЮЧЕНО:   Панорамна обиколка на Истанбул-15 евро, Долмабахче сарай – 22 евро. Разходка с кораб по Босфора-17 евро. Вечеря в Гар казино-29 евро. Вечерна панорамна обиколка на Истанбул-12 евро. Небостъргача Сапфир-22 евро. Вход за аквариума Тюркоаза-50 лири и трансфер- 5 евро.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

Задграничен паспорт

За деца до18г. -нотариално заверено пьлномощно от двамата родители.

Удостоверение за регистрация№5558 БУЛ ИНС З.П.№Р1112008114740044730

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

Плащането се извършва в лева в брой или по банков път на сметката на Туроператора.

Условия за резервации и анулации :

І – ва вноска от резервацията -в размер на 30 % от сумата.

Окончателно разплащане – до 20 дни преди датата на патуване.

Съгласно Договор , Раздел ІV, т.14 : При отказ на туриста от ТП по причини , които не са свързани с неизпълнение от Туроператора на неговите задължения , то внесената сума се възстановява изцяло , в срок от три работни дни , като от нея се удържат следните неустойки , в процент от стойността на ТП – до 1 месец – внесеното капаро ; от 29 до 16 дни – 50% ; от 15 до 8 дни – 70%; по – малко от 7 дни до началото на ТП –100 % от пълната стойност на ТП.

135 лв. 4 days