Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Main color
Secondary color
Tertiary color
Оферта

КОЛЕДА В ОХРИД

                                       

КОЛЕДА В ОХРИД

24.12-26.12.2017 г.

Програма:

1 ден – Заминаване на групата с автобус*** 6.30ч. от София, “Руски паметник” и

7.15 ч. от Перник. Преминаване през КПП Гюешево.

Пристигане в Охрид около 14.00 ч. Настаняване. Почивка. 15.00 ч. – Разходка из стария Охрид с екскурзовод. Посещение на Самуиловата крепост, църквите “Света София” и “Св.Климент”, “Св. Йоан Канела”, паметника на братя Кирил и Методий, кея. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

2 ден – Закуска. 10.00ч – Посещение на манастира “Св. Наум”, изворите на Цьрни Дрим, Самуиловия остров, “Билянини извори”. Свободно време за обяд.

Отпътуване за гр.Струга – къщата на братя Миладинови, скалните манастири и църквата “Св. Богородица. Празнична вечеря с жива музика и неограничено количество напитки. Нощувка.

3 ден- Закуска. Отпътуване за България”. Заминаване за България през Скопие.Туристическа програма и свободно време в града. Пристигане в Перник и София вечерта.

ЦЕНА:

хотел Nova Riviera*** – 225 лв.

В цената са включени : 2 нощувка със закуски и една обикновена вечеря и една празнична вечеря с жива музика и неограничено количество напитки в хотел Nova Riviera ***, транспорт с луксозен автобус*** , екскурзоводско обслужване, описаната туристическа програма, медицинска застраховка.

В цената не е включено :

Входни такси за забележителностите около- 10 лв.

Необходими документи :

Задграничен паспорт или лична карта.

За деца до 18 години – нотариално заверено пълномощно от двамата родители.

Списък на групата.

Удостоверение за регистрация№5558 УНИКА З.П.№11150L50001

  • Агенцията предлага и възможност за сключване на застраховка “Отмяна на пътуване”.

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

Условия за резервации и анулации :

І – ва вноска от резервацията -в размер на 30 % от сумата.

Окончателно разплащане – до 14 преди датата на патуване

Съгласно Договор , Раздел ІV, т.14 : При отказ на туриста от ТП по причини , които не са свързани с неизпълнение от Туроператора на неговите задължения , то внесената сума се възстановява изцяло , в срок от три работни дни , като от нея се удържат следните неустойки , в процент от стойността на ТП – до 3 месеца – внесеното капаро ; до 60 дни преди датата на пътуване – 50% ; от 29 до 16 дни – 70% ; от 15 до 8 дни – 80%; по – малко от 7 дни до началото на ТП – 100 % от пълната стойност на ТП.

  

                                                       

225 лв. 3 days
<img src="//as.adwise.bg/servlet/tp.gif?id=1410" width="1px" height="1px">