Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Main color
Secondary color
Tertiary color
Оферта

Карнавалът в  Струмица и Ксанти 2018

  Карнавалът в  Струмица и Ксанти 2018

17.02-18.02.2018 г.

1 ден

Отпътуване в 08:00 часа от пл. „Ал. Невски“, гр. София.  Около 10:30 ч пристигане в местността Рупите. Мястото е известно със своята естествена концентрация на космическа енергия. Пророчицатa Ванга избира последният й дом да бъде тук, а също така е съграден храм – ”Света Петка“, привличащ поклонници от цяла България. Престой в Рупите около един час. Премиване през КПП Златарево/Ново село. Пристигане в град Струмица в ранния следобед. Посещение на манастира ”Свети Леонтий” в село Водоча.

Свободно време за разглеждане на града и участие в един от най-веселите карнавали, на Балканския полуостров. По Ваше желание може да подготвите костюми, с който да се включите в  карнавалa.

Настаняване в хотел „Мелник” 3*(или подобен).

Нощувка.

 

2 ден

Закуска. Отпътуване за град Ксанти, където от 1936г се провежда ежегоден Карнавал. Участниците в парадното шествие достигат 20000. Едно от най-важните събития е ритуалното изгаряне на чучелото с човешки размер “Царос” на централния площад на Ксанти. Смята се, че така хората се избавят от всички натрупани болести. Свободно време. Около 16:00ч отпътуване за България. Пристигане в София  вечерта.

 

Дата: 17.02-18.02.2018 г.

 

Цени:

– Възрастен в двойна стая: 105 лв.

– Единична стая: 130 лв.

– Деца до 12 г. ползват 50% отстъпка от цената

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

– Транспорт с лицензиран автобус 3*;

– 1 нощувка със закуски в хотел „Мелник” 3* (или подобен)

–  Медицинска застраховка

–  Посещение на забележитеностите по програмата

–  Водач от агенцията.

–  аниматорска програма за децата

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

– Входни такси за обекти посещавани по желание

– разходи от личен характер

– Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – по желание  – цената зависи от застрахователната сума и оставащите дни от датата на сключване на договора до края на пътуването. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.


Данни за паспортен и визов режим:  Пътуването по програмата се осъществява с валидна лична карта или паспорт. За деца под 18 години, пътуващи само с един родител или без родители, се изисква нотариално заверена декларация (оригинал + 1 фотокопие) 

Минимален брой туристи за осъществяване ня екскурзията: 30 

105 лв. 2 days
<img src="//as.adwise.bg/servlet/tp.gif?id=1410" width="1px" height="1px">