ДЕСИ – С – БИСЕРИ ТУРС е туристическа агенция, която предлага екскурзии и активна почивка в страната и чужбина.

ДЕСИ – С – БИСЕРИ ТУРС разполага със система за връзка в реално време , която Ви позволява да се свържете с нашите служители и поръчате желаната от Вас дестинация .

ДЕСИ – С – БИСЕРИ ТУРС е туристическа агенция, която организира ученически екскурзии и почивки, абитуриентски балове, новогодишни тържества и чествания в страната и чужбина.

ДЕСИ – С – БИСЕРИ ТУРС е туристическа агенция, която извършва медицинска застраховка на пътуващите лица в страната и чужбина.

ДЕСИ – С – БИСЕРИ ТУРС притежава Лиценз № 05558 за извършване на всички видове туристически услуги.

ДЕСИ – С – БИСЕРИ ТУРС притежава Застрахователна полица № 0810013150000069103 за задължителна застраховка “ Отговорност на Туроператора “ от ЗПАД “АРМЕЕЦ“.

ДЕСИ – С – БИСЕРИ ТУРС е лицензиран туроператор. Туристическата агенция е основана през 1995г.в гр. Перник с основна дейност екскурзии в чужбина – групови и индивидуални пътувания. Наши основни дестинации са: Турция, Гърция, Албания, Македония, Австрия, Италия, Франция, Чехия. Групите ни винаги се съпровождат от професионални екскурзоводи, владеещи чужди езици. На място туристите ни са осигурени с услуги на високо ниво: централно разположени хотели, отговарящи на всички изисквания за приятен и комфортен престой, квалифицирани водачи, интересни посещения и програми.

ДЕСИ – С – БИСЕРИ ТУРС притежава банкова сметка в лева в INTERNATIONAL ASSET BANK :BG 38IABG74781000573800