Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Main color
Secondary color
Tertiary color
Оферта

Автобусна екскурзия до о-в Санторини

Програма

 1 ДЕН

Отпътуване от  площад “Ал. Невски”, гр. София в 05.00 ч. по маршрут София – Атина. Пристигане в Атина след обяд.  Панорамна обиколка на града с разглеждане на Арката на Адриан – триумфална aрка, построена през 131 г. пр. Хр. и наречена на римския император Адриан; Храмът на Зевс, площад “Синтагма”, Акропола и др. Настаняване в хотел 3*. Нощувка.

2 ДЕН

Закуска. Отпътуване от пристанище Пирея за Санторини с ферибот. След обяд – настаняване в хотел 3* в района на Камари. Свободно време.  Нощувка.

3 ДЕН

Закуска. Обиколка на острова. Посещение на Червения плаж – един от най-живописните плажове на острова. Той получава огнения си цвят благодарение на богатите на желязо седиментни скали, извисяващи се високо над плажната ивица, както и заради червения пясък. Следва селището Пиргос – друго забележително селце, разположено във вътрешността на острова. То впечатлява със своите амфитеатрално разположени разкошни стари къщи по склона на планината Пророк Илия, останките от венециански замък, няколко византийски църкви и живописни тесни улички. Отпътуване за градчето Ойя. Тук ще може да се полюбувате на къщичките с бели варосани стени, потопени във вулканичната скала и техните сини куполи, издигащи се над истинската красота на зашеметяващия червено-кафяв залив Амоди. От градчето се открива великолепна панорамна гледка към вулкана, о-в Тирасия и останалата част от Санторини. Привечер мястото придобива приказна сила поради вълшебната красота на своите вълшебни, пурпурни залези, които се считат за едни от най-красивите в света. Връщане в хотела.  Нощувка.

4 ДЕН

Закуска. Свободно време за плаж или по желание екскурзия (срещу допълнително заплащане) до вулкана на остров Неа Камени с посещение на остров Палеа Камени, където ще имате възможност да се изкъпете в горещите минералните бани. Връщане в хотела.  Нощувка.

5 ДЕН

Закуска. Свободно време за плаж и разходка.След обяд – отпътуване за Пирея  с ферибот. Настаняването е на дек (пътуващите нямат запазени места и сядат в салоните на кораба на дивани, фотьойли,столове и пр.). Пристигане на пристанище Пирея. Отпътуване за България. Нощен преход.

6 ДЕН

Пристигане в София сутринта.

ДАТИ И ЦЕНИ ПО ПРОГРАМАТА:

     31.10. – 04.11.2018 г.  – 440 лева.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Транспорт с лицензиран автобус

Фериботни билети + такси

3 нощувки със закуски в двойна/тройна  стая в хотел 3*  на о-в Санторини

1 нощувки в двойна/тройна стая, със закуски в хотел 3* в Атина

Водач от България

мед. застраховка “Помощ при пътуване” с покритие 5000 евро

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Градска такса – 1.50 евро на човек на нощувка (задължително доплащане на място към хотелите);

Екскурзия до вулкана на остров Неа Камени – 27 EUR при минимален брой 20 души;

Доплащане за 3 вечери  в таверна на остров Санторини – 60 евро

Входни такси за посещаваните обекти

Застраховка “Отмяна на пътуване”

ДОПЛАЩАНИЯ:

Единична стая – 110 лв.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години, непридружавано от единият или от двамата си родители, е необходимо нотариално заверено пълномощно /копие и оригинал/ и задграничен паспорт;

Настаняването в автобуса се осъщестява според датата на записване;

Агенцията си запазва правото за промени в последователноста на изпълнение на програмата;

Минимален брой туристи за осъществяване на програмата – 35  човека;

Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи – 10 дни преди датата на отпътуване;

При сключване на договор се заплаща депозит 30 % за автобусни и 50 % за самолетните програми. Доплащането се извършва до 14 дни преди датата на отпътуване, ако офертата не е промоционална. Плащането може да се осъществи:в брой или по банка;

440 лв.