Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Main color
Secondary color
Tertiary color
Оферта

Блясъкът на Ривиерата – Италия и Франция

30.0406.05.2020 г.

Маршрут: Любляна-Генуа-Ментон-Антиб-Ница-Кан-Монако-Монте Карло-Милано-Загреб

7 Дни / 6 Нощувки

1-ви ден

Отпътуване от София в 06.00ч. за Словения. Вечерта пристигане в района на Любляна и настаняване в хотел. Нощувка.

2-ри ден

Закуска. Отпътуване за Генуа. Разглеждане на Генуа. Настаняване в хотел. Нощувка в района на Генуа.

3-ти ден

Закуска. Рано сутринта отпътуване за района на Френската Ривиера. Туристическа програма с посещение на Княжество Монако и Монте Карло. Разглеждане на двореца на фамилия Грималди със смяната на караула, Океанографския музей, Катедралата. Фотопауза пред Казиното на Монте Карло и по трасето на Формула1. Настаняване в района на Сан Ремо вечерта. Нощувка.

4-ти ден

Закуска. Пешеходна разходка в Ница – стар град, съхранил атмосферата и автентичния дух на Средновековието: атрактивният пазар на цветята; най-големият площад “Масена” и крайбрежният булевард “Променад Де-з-Англе” с най-престижните хотели на Френската ривиера. Пешеходна разходка в центъра на Канкрайбрежният булевард “Кроазет” с Фестивалния комплекс, където всяка година през май се провежда световноизвестният фестивал на киното; Алеята на славата с отпечатъци от ръце на звезди на филмовата индустрията. По желание вечеря в ресторант. Нощувка.

5-ти ден

Закуска. Туристическа програма с посещение на Сан Ремо. След обяд отпътуване за Милано. Вечерта настаняване в хотел в района на Милано. Нощувка.

6-ти ден

Закуска. Туристическа програма в модната столица на Италия – гр. Милано: Замъкът на фамилията Сфорца, Виа Данте, Катедралата, известният търговски покрит пасаж „Виторио Емануеле”, прочутата Миланска опера „Ла скала”. След обяд заминаване за Загреб. Нощувка в Загреб.

7-ми ден

Закуска. Кратка туристическа програма в Загреб: площад “Бан Йелачич”, Националния театър, площада и паметника на Крал Томислав, Катедралата, църквата “Св. Марко”. Заминаване за България и вечерта пристигане в София.

ЦЕНА:725лв.

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:

транспорт с лицензиран автобус 6 нощувки със закуски в хотели кат.2/3* (1 в района на Любляна, 1 в района на Генуа, 2 в района на Сан Ремо, 1 в района на Милано,1 в Загреб, екскурзоводско обслужване по целия маршрут туристическа програма в Кан, Ница, Монако, Монте Карло, Генуа, Милано и Загреб.

Цената не включва:

    • Такси за вход в музеи, билети за градски транспорт и пр.

    • Слушалки по време на екскурзоводската програма (2-3 EUR на човек)

УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ№5558 З.П.№10472133240001129

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: Плащането се извършва в лева в брой или по банков път на сметката на Туроператора.

725 лв.