Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Main color
Secondary color
Tertiary color
Оферта

Екскурзия до Одрин

 

                                               17.11.2018г.; 15.12.2018 г.

Откъснете за един ден от до болка познатия пейзаж на града ви и се разходете, макар и само за няколко часа до съседна Турция. Гарантираме Ви , че смяната на обстановката ще Ви се отрази благотворно и ще се презаредите с положителни емоции.

1 ден – Отпътуване от Перник в 05:30 от София “Руски паметник”06.15. Пътуване по маршрут Перник-София – Капитан Андреево/Капъкуле – Одрин. (около 360 км)

Около обяд се пристига в град Одрин. Туристическата разходка на града е с екскурзовод, който придружава туристите през цялото пътуване, тя започва с посещение на българската църква църква е “Св.Св.Константин и Елена”. В близост до нея се намира търговския център KIPPA, новия МОЛ в който има посещение и свободно време за пазар. В определен от екскурзовода (на място) час се тръгва и групата се отправя към най-посещаваната забележителност в града, от десетилетия насам, прословутата джамия Селимие – шедьовърът на известния османския архитект Синан. Свободно време около 3 часа за обяд, пазар и разходки в центъра на града. Тръгване за България 17:00 – 17:30 часа. Пристигане в София 22.00 ч. И Перник около 22.45 ч.

ЦЕНА:40лв.


Цената включва: Транспорт с комфортен автобус 3; Екскурзоводско обслужване през цялото време на пътуването; Медицинска застраховка

Необходими документи:

  • Валиден задграничен паспорт.

  • Списьк на групата.

  • Нотариално заверено пьлномощно от двамата родители за деца до 18г

Цената важи за група от 45 туристи.

УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ №5558 УНИКА З.П.№11150L50001

40 лв.