Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Main color
Secondary color
Tertiary color
Оферта

КАВАЛА- о-в ТАСОС х-л Ilio Mare*****

04.05-06.05.2019 г.

1-ви ден : Тръгване 6.3 от София от „Руски паметник“, 7.15 ч. от Автогара Перник. Преминаване на КГПП Кулата и покрай Серес, посещение на пещерата Алистрати, известна с цветните си сталактити. Отпътуване за Драма с разглеждане на термалните извори Варвара. Отпътуване от Драма за курортното селище Керамоти, от където с ферибот се заминава за о-в Тасос. Пристигане в столицата на най-зеления гръцки остров – Лименас. Настаняване в хотел Ilio Mare *****. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден:Закуска. По желание автобусна туристическа обиколка на целия остров. Разглеждат се: втория по големина град на острова Лименария /свободно време за разходка из колоритната чаршия на града/, манастира”Св. Архангел Михаил”, залива на Русалките, селището Панагия /старата столица. Столицата Лименас. Вечеря. Нощувка.

3-ти ден:Закуска. Отпътуване за град Кавала. Туристическа програма в града. Свободно време. Заминаване за България. Пристигане в София около 21.00ч.

Цена: хотел Ilio Mare ***** – 245 лв.

Цената включва: Транспорт с автобус 3* /климатик, минин бар, видео система/; 2 нощувки с 2 закуски и 2 вечери в хотел ****; пътни и гранични такси; фериботни билети в двете посоки; туристическа програма; водач от фирмата по време на пътуването и престоя; медицинска застраховка с Асистанс с покритие 2000 евро.

Цената не включва: по желание панорамна обиколка на о-в Тасос-10 евро;входа на пещерата Алистрати, таксите и билетите за туристическите обекти по програмата.

Необходими документи:лична карта или задграничен паспорт; за лица под 18 г. – нотариално заверена декларация от родителя/ите, че са съгласни детето/цата им да пътува/т извън пределите на Р България.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията – 35 човека.

Удостоверение за регистрация№5558 АЛИАНС З.П.№

Условия за резервации и анулации :

  • І – ва вноска от резервацията -в размер на 30 % от сумата.

  • Окончателно разплащане – до 14 преди датата на патуване

  • Съгласно Договор , Раздел ІV, т.14 : При отказ на туриста от ТП по причини , които не са свързани с неизпълнение от Туроператора на неговите задължения , то внесената сума се възстановява изцяло , в срок от три работни дни , като от нея се удържат следните неустойки , в процент от стойността на ТП – до 3 месеца – внесеното капаро ; до 60 дни преди датата на пътуване – 50% ; от 29 до 16 дни – 70% ; от 15 до 8 дни – 80%; по – малко от 7 дни до началото на ТП – 100 % от пълната стойност на ТП.

245 лв.