Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Main color
Secondary color
Tertiary color
Оферта

КАРНАВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ

ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН –  08.00 ч. – отпътуване от София – от Централна автогара София – сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 07.30 ч. Отпътуване по маршрут София – Белград – Загреб. Вечерта – пристигане в хотела в Загреб. Настаняване. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – Сутринта – отпътуване за Верона. Разглеждане на Верона – Арена ди Верона, къщата на Жулиета, пл. „Бра”, пл. д’Ербе, пл. “Синьория”. Отпътуване към Лидо ди Йезоло. Настаняване. Нощувка.

 

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Разглеждане забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до „Сан Марко” (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), посещение на историческия център на Венеция: площад “Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън). Разходка до моста “Риалто”. Ще можете на  да се полюбувате от площад „Сан Марко” на най-популярното събитие на Карнавала – “Полетът на Ангела”. Вечерта – завръщане в хотела в Лидо ди Йезоло. Нощувка.

 

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден за разходки из карнавална Венеция (цената на билета за корабчето от Пунта Сабиони до „Сан Марко“ не е включена в пакетната цена на екскурзията). Възможност за разглеждане галерията на Академията, Ка д’Оро или на островите Мурано и Бурано с техните фабрики за стъкло и дантели. Вечерта – отпътуване по маршрут Венеция – Любляна – Загреб – Белград – София. Нощен преход.

 

ПЕТИ ДЕН – Вечерта – пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг”.

 

ДАТИ И ЦЕНИ:

22.02.2019 – 26.02.2019
Цени на човек в лв.:

Възрастен в двойна/тройна стая-385 лв.
Човек в индивидуална стая-485 лв.
Дете  до 12 г. в стая с 2 възрастни-350 лв.
Дете  до 12 г. в стая с 1 възрастен-365 лв.

В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ: Транспорт с луксозен автобус*** ,  2 нощувки със закуски в хотел*** в Лидо ди Йзело и 1 нощувка със закуска в хотел*** в Загреб, туристическа програма , екскурзовод на бьлгарски език, застраховка.

/ В/В – нощувка със закуска /

Цената не включва : входните такси на музеите: Цената на корабчето от Пунта Сабиони до Венеция и обратно- 17 евро, Двореца на Дожите-10евро; Базиликата Сан Марко- Иконостаса-2евро+ Венецианските коне-4 евро; Арена ди Верона- 6 евро; Къщата на Жулиета- 4 евро.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

  • Задграничен паспорт.

  • Списьк на групата / трите имена, ЕГН, месторождение, № паспорт и дата на издаването му/.

  • За деца до 18 години – нотариално заверено пьлномощно от двамата родители.

ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ 40 ТУРИСТИ.

Удостоверение за регистрация№5558 БУЛ ИНС З.П.№Р1112008114740044730

Условия за резервации и анулации :

  • І – ва вноска от резервацията -в размер на 30 % от сумата.

  • Окончателно разплащане – до 20 дни преди датата на патуване

  • Съгласно Договор , Раздел ІV, т.14 : При отказ на туриста от ТП по причини , които не са свързани с неизпълнение от Туроператора на неговите задължения , то внесената сума се възстановява изцяло , в срок от три работни дни , като от нея се удържат следните неустойки , в процент от стойността на ТП – до 3 месеца – внесеното капаро ; до 60 дни преди датата на пътуване – 50% ; от 29 до 16 дни – 70% ; от 15 до 8 дни – 80%; по – малко от 7 дни до началото на ТП – 100 % от пълната стойност на ТП.

385 лв.