Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Main color
Secondary color
Tertiary color
Оферта

Мини почивка Халкидики-All inclusive Hotel Kriopigi****

Дати на отпътуване
21.09.2018 г.

Първи ден 

Отпътуване в 07.00 часа от пл. ”Ал. Невски” в гр.София. Преминаване на граничните пунктове Кулата – Промахон. Пристигане в курорта Криопиги ( Касандра). Настаняване в хотела. Обяд. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

 Втори ден

Закуска. Плаж. Обяд.  Свободно време.  Вечеря. Нощувка.

Трети ден

Закуска. Свободно време  за плаж. Обяд.   Вечеря. Нощувка.

Четвърти ден

Закуска. Напускане на хотела. Отпътуване за Солун. Разглеждат се: Митницата, Пристанището, площад “Аристотелис”, Бялата кула, паметниците на Филип ІІ Македонски и Александър Велики, Панаирния град, Арката на Галерий, Ротондата “Св. Георги”, църквата “Св. Димитър”. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Дата: 21.09-24.09.2018 г.

ЦЕНА:  хотел Kriopigi Beach****- 330 лв.

kriopigibeach.gr
Доплащане за единична стая – 120 лв.
Деца до 6 г. заплащат само транспорта – 50 лв.
 Деца 6-12г. – 50% отстъпка
Цената включва:
–   транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
–   3 нощувки на база all inclusive в в хотел Kriopigi Beach****
–   екскурзоводско обслужване по целия маршрут
–   медицинска застраховка – асистанс-  5000 евро
–   панорамна обиколка на град Солун
Цената не включва: 
–   разходи от личен характер
–  входни такси за посещаваните обекти
*Градска такса – от 01.01.2018г в Гърция се въвежда т.нар. такса “Престой”. Тя се заплаща на място в хотела, а размерът ѝ се определя от неговата категория както следва:

– 5* хотели – 4 евро /стая/ нощувка;
– 4* хотели – 3 евро /стая/ нощувка;
– 3* хотели – 1,50 евро /стая/ нощувка;
– 2* и 1* хотели хотели – 0,50 евро /стая/ нощувка.

Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – по желание. Цената зависи от застрахователната сума и оставащите дни от датата на сключване на договора до края на пътуването. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.
Забележка:Агенцията си запазва правото на промени в реда на изпълнение на програмата! При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите! Гръцката категоризация на обектите за настаняване и хотелите се различава от българските стандарти.
Начин на плащане: 30% от пакетната цена 30 дни преди датата на отпътуване. Доплащане до 7 дни преди датата на отпътуване.
Минимален брой туристи за осъществяване ня екскурзията: 40 
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване!
Общи данни за паспортен и визов режим:   лична карта/ задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител  трябва да представят копие и  оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!
330 лв.