Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Main color
Secondary color
Tertiary color
Оферта

Френската ривиера

01.05-07.05.2018г.

Маршрут: Венеция-Верона-Ница-Кан-Монако-Монте Карло-Милано

7 Дни / 5 Нощувки

1-ви ден

Отпътуване от София в 06.00ч. за Словения. Вечерта пристигане в района на Любляна и настаняване в хотел. Нощувка.

2-ри ден

Закуска. Отпътуване за Венеция. Панорамна разходка с корабче до площад “Сан Марко” и туристическа програма във Венеция: базиликата “Сан Марко”, Двореца на Дожите, Моста на въздишките и моста “Риалто”. Свободно време в романтична Венеция – изключителна възможност за разглеждане на многобройните паметници, църкви и музеи в града. Настаняване в хотел в района на Венеция. Нощувка.

3-ти ден

Закуска. Отпътуване за Верона и разглеждане на града: “Арена ди Верона”, площад “Ербе”, къщата на Жулиета, площада на Синьорията, Катедралата. Заминаване за Франция. Привечер пристигане в района на Ница и настаняване в хотел. Нощувка.

4-ти ден

Закуска. Целодневна туристическа програма в района на Френската ривиера. Разглеждане на Ница – разходка по крайбрежния булевард, площад “Масена” и Стария град. Свободно време за самостоятелно посещение на някои от многобройните музеи в града: Историческия музей, Музея на модерното и съвременно изкуство или Музея на Матис и Археологическия музей. След обяд

посещение на Кан и разглеждане на крайбрежния булевард “Кроазет”, Фестивалния дворец, “Алеята на славата”. Нощувка.

5-ти ден

Закуска. Туристическа програма с посещение на Княжество Монако и Монте Карло. Разглеждане на двореца на фамилия Грималди със смяната на караула, Океанографския музей, Катедралата. Фотопауза пред Казиното на Монте Карло и по трасето на Формула1. Отпътуване за Италия. Вечерта настаняване в хотел в района на Милано. Нощувка.

6-ти ден

Закуска. Туристическа програма в модната столица на Италия – гр. Милано: Замъкът на фамилията Сфорца, Виа Данте, Катедралата, известният търговски покрит пасаж „Виторио Емануеле”, прочутата Миланска опера „Ла скала”. След обяд заминаване за България.

7-ми ден

Сутринта пристигане в София.

ЦЕНА:625лв.

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:

транспорт с лицензиран автобус, 5 нощувки със закуски в хотели кат.2/3* (1 в района на Любляна, 1 в района на Венеция, 2 в района на Ница, 1 в района на Милано, екскурзоводско обслужване по целия маршрут туристическа програма във Венеция, Верона, Кан, Ница, Монако, Монте Карло, Генуа, Милано и Загреб.

Цената не включва: 

    • Такси за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.

    • Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден)

    • Слушалки по време на екскурзоводската програма (2-3 EUR на човек)

УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ№5558 З.П.№10472133240001129

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: Плащането се извършва в лева в брой или по банков път на сметката на Туроператора.

625 лв.