ПОЧИВКА В ЛИДО ДИ ЙЕЗОЛО

0 (0 Reviews)
От: 1060 лв.
0
(0 review)
Резервирай
Дни

8 дни

Вид

Дневна Обиколка

Група

Unlimited

Език

Български

Информация

Лидо ди Йезоло е град в провинцията Венеция, Италия. Населението на града е 23 988 жители (по данни от 2007г.), а площта му е 95кв.км. Градът разполага с 15км плажна ивица. Освен плаж и слънце  Нощният живот там е див и безспирен – от 20ч. вечер до 6ч. сутринта в курорта е позволено само за пешеходци. Разнообразието от заведения е невероятно – можете да посетите барове, клубове, пъбове или дискотеки. В ресторанти имате възможност да опитате различни видове кухни и особено специалитети от риби, ракообразни или мекотели, характерни за района. В района се отглеждат лозя и се произвеждат невероятни вина. Организират и различни фестивали, свързани с музика, изкуство, танци и др.

ЦЕНА:1060 лв.

Условия за резервации и анулации :

  • І – ва вноска от резервацията -в размер на 30 % от сумата.

  • Окончателно разплащане – до 14 преди датата на патуване

  • Съгласно Договор , Раздел ІV, т.14 : При отказ на туриста от ТП по причини , които не са свързани с неизпълнение от Туроператора на неговите задължения , то внесената сума се възстановява изцяло , в срок от три работни дни , като от нея се удържат следните неустойки , в процент от стойността на ТП – до 3 месеца – внесеното капаро ; до 60 дни преди датата на пътуване – 50% ; от 29 до 16 дни – 70% ; от 15 до 8 дни – 80%; по – малко от 7 дни до началото на ТП –

100 % от пълната стойност на ТП.

Необходимо

  • Задграничен паспорт или лична карта.
  • За деца до 18г. – нотариално заверено деклерация от двамата родители.
  • УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ№5558 БУЛ ИНСЗ.П.№А0909472133240001130
  • Плащането се извършва в лева в брой или по банков път на сметката на Туроператора.

В цената влиза/Не влиза

  • 1 нощувка със закуска в хотел*** в Загреб
  • 6 нощувки със закуски и вечери в хотел 3* в Лидо ди Йезоло
  • Транспорт с комфортен автобус
  • Екскурзоводско обслужване
  • Разходка до Триест
  • Медицинска застраховка
  • Доплащане за настаняване в единична стая – 78 евро
  • Еднодневна екскурзия до Венеция 30 евро
  • Полудневна екскурзия до Верона и Падуа 25 евро
  • Еднодневна екскурзия до “Gardaland”
  • Входни такси за посещаваните туристически обекти Всички мероприятия по желание се осъществяват при минимум 20 туристи!

Програма

Тръгване от София за Венеция в 06:00 ч. от автогара “Сердика”. Транзитно преминаване през Сърбия. Вечерта настаняване в хотел 3* в Загреб. Вечеря. Нощувка.

Отпътуване за Лидо ди Йезело. Настаняване в хотел***. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Лидо ди Йезоло – Верона и Падуа Закуска. Свободен ден за плаж или по желание: Полудневна екскурзия до Верона и Падуа. В 13.00ч. отпътуване за Верона ­ Града на влюбените. Пешеходна разходка в града с разглеждане на Площад ”Бра”, Паметника на Виктор Емануил II, Амфитеатъра АРЕНА ди Верона, Фонтана “Мадона Верона”, Ренесансовия площад Ербе , Къщата на Жулиета , Паметника на Данте . Отпътуване за Падуа. Разглеждане на централната градска част ­ площада “ Прато делла Вале ” с уникални скулптурни композиции и катедралата “Св.Антоний”­ покровител на града и базилика „Санта Джустина”, където се намира и саркофага на Евангелиста Лука. Вечеря. Нощувка.

Закуска. Свободен ден за плаж.  Вечеря. Нощувка.

Закуска. Свободен ден за плаж или по желание: еднодневна екскурзия до Венеция. Туристическа програма във Венецианската република ­ най­великата авантюра в историята на Европа. Отпътуване с корабче от Пунта Сабиони ­ покрай островите на лагуната до Венеция. Туристическа програма: площад Сан Марко ­ самият център на градския живот с камбанарията и часовниковата кула, която векове наред е задавала ритъма на живота, със старите и новите Прокурации и базиликата Сан Марко, със златните мозайки и мощите на Светеца, Двореца на Доджите ­ символ на отминалото величие на Серенисима, Мостът на въздишките, прочутия мост Риалто, построен над Канале Гранде. Свободно време, с възможност за посещение на музеите или пък романтична разходка с гондола. Следобяд около 16.00ч. връщане в хотела и възможност за плаж. Вечеря. Нощувка.

Лидо ди Йезоло – Гардаленд Закуска. Свободен ден за плаж или по желание: Еднодневна екскурзия до Гардаленд е най – големия и известен увеселителен парк в Италия. В италианския Дисниленд ще намерите забавление за цялото семейство. Вечеря. Нощувка.

Закуска. Свободен ден за плаж. Вечеря. Нощувка.

Закуска. Отпътуване за България.

Пристигане в София рано сутринта.

Languages

Български

Локация

От: 1060 лв.

Owner

asatechnology.ltd

Member Since 2024

Вижте още подбрани оферти

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ

0 (No Review)

ПУЛИЯ – БЛИЗКА И НЕПОЗНАТА

0 (No Review)

ВЕНЕЦИЯ – ВЕРОНА – МИЛАНО

0 (No Review)